Blog : Design

Holistic Movement

Holistic Movement

Holistic Movement is een therapeutische bewegingsmethode waarbij er zowel aan de binnenkant als de buitenkant gewerkt wordt. De verbinding tussen het lichaam, de geest en de ziel wordt versterkt.

Claves Advocaten

Claves Advocaten

Claves Advocaten is een advocaten bureau gevestigd in Leiden, bestaande uit 5 advocaten. Zij richten zich op o.a. arbeidsrecht, letselschade, belastingrecht en ondernemingsrecht. Voor Claves Advocaten heb ik de huisstijl en website ontworpen.

Stralende Mama

Stralende Mama

Zoek je begeleiding voor, tijdens en na de bevalling? Dan ben je bij Stralende Mama aan het juiste adres. Voor zowel zwangerschapsyoga, hypnobirthing als Doula kun je bij Alejandra Alarcón terecht.

Feats

Feats

Vanuit de passie voor fietsen is FEATS ontstaan. Hun doel is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van zoiets heerlijks als fietsen. Dit uiteraard wel op stijlvolle en modieuze fietsen. Waarbij elegantie eraf spat door een mix van eenvoud, ontwerp en kleuren.

Appelhoven

Appelhoven

Appelhoven Vastgoedadviseurs is een advieskantoor op het gebied van bedrijfs onroerend goed, gespecialiseerd in advies aan professionele beleggers bij de aan- en verkoop van bedrijfs onroerend goed.

Print Design

Print Design

Verschillende opdrachten waar Kirpunt ook graag aan werkt. Mocht je ook een opdracht of leuk idee hebben neem dan contact met mij op!