Blog : multilingual

Cloffee

Cloffee

In deze webshop koop je de mooiste tweedehands kinderkleding en duurzame kindercadeaus. Lees alles over het concept, hun missie, hoe je spullen via Cloffee verkoopt én shop als eerste de tofste preloved items voor jouw kids. Ik heb de website en huisstijl voor Cloffee mogen doen.

Stem op een Vrouw

Stem op een Vrouw

Stem op een Vrouw zet zich in om de politieke representatie en emancipatie van vrouwen in de politiek te verbeteren. Kirpunt heeft een tweetalige website ontworpen, met daarin een custom-made doneer functie en webshopgedeelte.

Astrologiepraktijk

Astrologiepraktijk

Altijd al meer willen weten over de astrologie? Dan ben je bij Astrologiepraktijk aan het juiste adres. Een goed hulpmiddel om vragen als ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’, ‘Wat kan ik?’ te beantwoorden is namelijk de astrologie. Bij Astrologiepraktijk kun je terecht voor cursussen, artikelen en nog veel meer!

Feats

Feats

Vanuit de passie voor fietsen is FEATS ontstaan. Hun doel is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van zoiets heerlijks als fietsen. Dit uiteraard wel op stijlvolle en modieuze fietsen. Waarbij elegantie eraf spat door een mix van eenvoud, ontwerp en kleuren.

Gewoon Jip.

Gewoon Jip.

JIP. houdt van woorden, van rijmende woorden, van zinnen en van verhaaltjes. En omdat JIP. zich bezighoudt met dat wat ie het allerleukst vindt, schrijft JIP. gedichtjes met een boodschap. Ook in het Engels, vandaar dat de website nu internationaal is.

Persoonlijk, positief en eenvoudig, dat kenmerkt JIP.