Blog : Responsive website

Home audio Solutions

Home audio Solutions

Voor Home audio Solutions mocht ik een nieuwe website ontwerpen. Home Audio Solutions is gespecialiseerd in het leveren van audio-, video en domotica installaties.

Molinos de Viento

Molinos de Viento

Voor Molinos de Viento, het Spaanse taleninstituut in hartje Amsterdam, heb ik de gehele website mogen aanpakken. Je kunt via de website jouw Spaanse cursus boeken, de bijpassende boeken aanschaffen, jouw niveau testen via de niveau test en nog veel meer!

Ali V diner

Ali V diner

Voor het Ali V diner heb ik de website mogen maken. Een mooi evenement waarbij Ali B een virtual etentje had met verschillende deelnemers die zich via de website met een video kunnen aanmelden. Om zo vegan eten toegankelijker en sexier te maken.

Cloffee

Cloffee

In deze webshop koop je de mooiste tweedehands kinderkleding en duurzame kindercadeaus. Lees alles over het concept, hun missie, hoe je spullen via Cloffee verkoopt én shop als eerste de tofste preloved items voor jouw kids. Ik heb de website en huisstijl voor Cloffee mogen doen.

Stem op een Vrouw

Stem op een Vrouw

Stem op een Vrouw zet zich in om de politieke representatie en emancipatie van vrouwen in de politiek te verbeteren. Kirpunt heeft een tweetalige website ontworpen, met daarin een custom-made doneer functie en webshopgedeelte.